Home » 2016 » September » 25 » Дешева оренда автомобілів, гарантовано найкращі ціни, оформляйте замовлення сьогодні!
0:41 AM
Дешева оренда автомобілів, гарантовано найкращі ціни, оформляйте замовлення сьогодні!





#rentals #

Оренда автомобілів: шукайте, порівнюйте і зберігайте

Співпрацюючи з понад 800 компаніями в 163 країнах, ми можемо знайти потрібний автомобіль у потрібному місці за справедливою ціною.

Оформляйте свої замовлення в інтерактивному режимі

Скасовуйте замовлення чи змінюйте автомобіль або дати в інтерактивному режимі швидко та легко.

Оцінено понад 2.7 мільйони людьми

Ми просимо кожного нашого клієнта оцінити компанію, яка надає йому автомобіль. Перевірте кількість набраних балів і зробіть правильний вибір.

Часті запитання (FAQ)

Що потрібно для того, щоб орендувати автомобіль?

Все, що вам потрібно мати для того, щоб забронювати автомобіль - це кредитна або дебетова картка. В момент отримання автомобіля вам потрібно буде мати з собою наступне:
  • Ваш ваучер / електронний ваучер від як підтвердження оплати оренди.
  • Кредитна / дебетова картка головного водія з достатньою кількістю вільних грошових коштів на ній для внесення застави за автомобіль.
  • Дійсні водійські права кожного водія, видані не пізніше, ніж 12 місяців тому (часто 24 місяці тому).
  • Ваш паспорт і будь-яке інше посвідчення особи, які потрібно пред'явити прокатній компанії.
Різні прокатні компанії мають різні вимоги, тому, будь ласка, також обов'язково ознайомтеся з умовами оренди автомобіля. Якого віку я повинен бути, щоб мати змогу орендувати автомобіль?

Для більшості компаній з прокату автомобілів вік водія повинен складати від 21 до 70 років. Якщо вам менше 25 або більше 70, вам, можливо, доведеться вносити додаткову плату. Чи можу я бронювати автомобіль для іншої людини?

Так. За умови, якщо вони відповідають цим вимогам. Просто заповніть інформацію про них під час здійснення бронювання. Як мені знайти найдешевшу пропозицію оренди автомобіля?

Ми працюємо з усіма провідними брендами міжнародних прокатних компаній (та з багатьма невеликими місцевими фірмами), тому можемо запропонувати вам величезний вибір автомобілів за найкращими цінами. Таким чином, ми в змозі знайти для вас недорогі пропозиції оренди автомобілів у більш ніж 49 000 пунктах прокату по всьому світі. Для того, щоб мати можливість порівняти ціни і знайти свій ідеальний автомобіль за унікальною ціною, просто скористайтеся нашою формою пошуку. Що потрібно враховувати при виборі автомобіля?

  • Простір: Ваша оренда вам сподобається набагато більше, якщо ви оберете автомобіль з великим простором для своїх пасажирів і багажу.
  • Паливна політика: Не плануєте їздити багато? Політика палива "повний бак - повний бак" може суттєво зекономити ваші кошти.
  • Місце отримання: Неможливо перевершити отримання автомобіля "на території аеропорту" у плані зручності, але отримання автомобіля "поза зоною аеропорту" за допомогою трансферу може виявитися набагато дешевшим.
Чи всі збори включені у вартість оренди?

Переважна більшість наших бронювань включають страхування на випадок крадіжки, страхування на випадок ДТП (CDW), місцеві податки, збори аеропорту та ліцензійні збори. Будь-які додаткові послуги оплачуються при отриманні автомобіля, так само як і збори за молодий вік, додаткового водія або за оренду в один бік, але вас буде поінформовано про будь-які додаткові витрати до того, як ви забронюєте свій автомобіль (крім того, беручи із собою свої власні дитячі крісла або GPS навігатор, ви можете скоротити свої витрати простим способом). Для отримання більш детальної інформації про те, що включено в оренду, просто перевірте умови оренди того автомобіля, який ви розглядаєте.

У вас виникли запитання? Просто відвідайте нашу сторінку Допомога або Зв'язатися з нами

Популярні запити




Views: 256 | Added by: mescalinee-1973 | Tags: оформляйте, гарантовано, сьогодні!, автомобілів, оренда, найкращі, замовлення, ціни, Дешева | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra in dui sit amet consequat.

- John Doe, creative director

Praesent vestibulum commodo mi eget congue. Ut pretium vel lectus vel consectetur.

- John Doe, creative director

Etiam quis aliquam turpis. Etiam in mauris elementum, gravida tortor eget, porttitor turpis.

- John Doe, creative director

Lorem ipsum
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Curabitur pharetra dictum lorem, id mattis ipsum sodales et. Cras id dui ut leo scelerisque tempus. Sed id dolor dapibus est lacinia lobortis.
Learn more