Home » 2016 » October » 27 » Bol Apartmani #apartments #in #glendale #az
1:24 PM
Bol Apartmani #apartments #in #glendale #az





#croatia apartments #

Bol je ekskluzivno ljetovaliste koje je smje teno na juпїЅnoj strani otoka BraпїЅa, jednog od najsunпїЅanijh otoka na Jadranu. ProteпїЅe se na nekoliko kilometara uz sam rub prozirnog i пїЅistog mora. OпїЅaravajuпїЅi duh starih dalmatinskih kala kao u povijesti malog ribarskog mjesta ca, jednako osvaja kao i ljepotica meпїЅu jadranskim plaпїЅana Zlatni Rat .

Jedinstveni je to prirodno-geolo ki fenomen, puput jeziпїЅca izduпїЅena oblika proteпїЅe se vi e od pola kilometra u bistrinu Jadranskog mora. Nastao prije mnogo godina uz pomoпїЅ vjetra i morske struje raste nano enjem siпїЅu nih zrnaca ljunka na podmorski greben.


Iznedadit пїЅe vas svojim oblicima koje mijenja ovisno o smjeru vjetra i morskih struja.
Zlatni rat je idealno mjesto za uпїЅivanje u kupanju i surfanju. Skrivena u hladovini borove ume vodi vas etnica poploпїЅana bijelim braпїЅkim kamenom sve od plaпїЅe Zlatni Rat. prolazeпїЅi uz more, sve do centra Bola.

U Bolu pored svih prirodnih i povijesnih znamenitosti naпїЅi пїЅete razne i bogate turistiпїЅke usluge to se nude posjetiteljima kao to su moguпїЅnosti igranja tenisa, voпїЅnje bicikla, kole surfanja, ronjenja, skijanje na moru, kiteboard, sportovi na moru i drugim sportovima.


Iz Bola moпїЅete iпїЅi na mnoge izlete Hvar, KorпїЅula, Mljet, Dubrovnik, slapovi Krke a moпїЅete i upoznati unutra njost otoka BraпїЅa gdje vam pruпїЅamo moguпїЅnost kori tenja na ih usluga taxi prijevoza i to Vidove gore (najveпїЅi vrh na jadranskim otocima), Pustinje Blaca, GaпїЅul, krip itd.


Ljudi koji aktivno provode odmor u Bolu doпїЅi пїЅe na svoje i po noпїЅi gdje uz brojnu ponudu restorana i konoba mogu probati mnogobrojne dalmatinske specijalitete zaпїЅinjene crnim vinom poznatim kao Bolski plavac i opustiti se u brojnim barovima.

Bol je u ljetnim mjesecima izuzetno dobro povezan sa kopnom pa i sa veпїЅim europskim metropolama zraпїЅna luka je udaljena svega 10 kilometara od Bola, brodovima koji voze svakih sat vremena iz Splita za BraпїЅ, ovdje moпїЅete dobiti vi e informacijama o putovanju brodom . i naravno do Splita stiпїЅete ako idete automobilom novom autocestom .




Views: 280 | Added by: mescalinee-1973 | Tags: BOL, Apartmani | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra in dui sit amet consequat.

- John Doe, creative director

Praesent vestibulum commodo mi eget congue. Ut pretium vel lectus vel consectetur.

- John Doe, creative director

Etiam quis aliquam turpis. Etiam in mauris elementum, gravida tortor eget, porttitor turpis.

- John Doe, creative director

Lorem ipsum
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat
Neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Curabitur pharetra dictum lorem, id mattis ipsum sodales et. Cras id dui ut leo scelerisque tempus. Sed id dolor dapibus est lacinia lobortis.
Learn more